Sparks Fly...
The day I've been waiting :3
Thursday, December 27, 2012 • 7:48 AM • 0 comments


infinity.


Assalamualaikum , Hai korang -_-" haha , Eh ? Sedar takk ? Minggu depan sekolah ? Haha ! Seronok gilaa ! >.< Okay , kidding . Aku nak cuti lagi ! Tak puas lahh :o Act , cuti ni aku tak pernah pun rindu sekolah --' Sebab aku rindu hosel :3 andd kengkawan andd moment yg jerk andddd family aku berkumpul ramai-2 . Yelah , kalau kakak aku ade abang pulak takda , begitulah sebalik nya . So , aku sangat bosan bile dorang takdo :( Adik aku tak kesah sanagat , sebab dea akan tetap ngan aku *winkwink* Parents aku memey lah sentiasa adoo . kay stop . 


Petang tadi aku and kakak aku buat kek batik :3 Bukan nak bangga ,  tapi memang kiteorang buat sedap . Untuk kali yang kedua kiteorang buat ^0^ well , baru dua kali kan , korang buad dah berpuluh kali kan ? tau dahh -_- sebab nak buat kek susah lah pulak kan ? Kek batik paling simple mimple lahh , kelas kau jahh XD  chopp ! Before buat kek batik tu kiteorang mengecat -. .- penat ohh *lap peluh* Kesian abang aku buat sensorang . Siann dea ~ :P besok in sha Allah sambung lagi *pengsan* then adik and kakak aku bangon join lah sekaki . Taknak buat ini makan dea *siap sedia nak meninju* Cat warna hijau apple tu . Terliur aku nengok warna dea , nak-2 bau dea . Masok berita "MATI KERANA MINUM CAT" haha , kidding ^0^ dah lahh . Penad menaip :( boboiii :3

Disclaimer
No harsh word please !


Hello, stalker ! Kidding . Nur Afiqah given name to me but just call me Afiqah . Sweet fifteen -2012- like to Sleep :D Already taken^^ hope you enjoy . Bye ! .




Tagboard
Shout out loud !




Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them