Sparks Fly...
Apeeetahh
Saturday, July 27, 2013 • 5:47 PM • 0 comments

Haiii ! Whats upp ? hehe . Lame nye mike tak update blog yang comel nii . hahaha , bukan ape , lately ni , malas nak update and agak busy dengan assignment  yang xomel-2 tu pensyarah bagi . Brrr *takguna betul*

Hmm , bebaru ni , aku dapat result exam sem 1 . Hureyy . Alhamdulillah result okay . Satu kelas aku , lulus . haha . Walaupun , A's aku sempat kutip sikit je , dari membe-2 aku yang tamak haloba , amik A's bebanyak *gurau kay* . Tapi aku bersyukur , dengan ape yang ada . Tu pun byk jgak lah . Aku berazam and aku akan kalah kan dorang yang tamak haloba tu *gurau* dengan A++++ aku , jgn terkejut bila aku berdiri atas pentas untuk amik DEKAN kat atas pentas . And parents aku menangis kegembiraan . hehe . Okayy , jauh nye aku melalut . Orang bengap , boleh bodohkan budak yang blurr , bukan dengan budak pandai , yang rakus dengan ilmi . hahaha . okay dahh . Petang ni kena balik hostel . Babess betul . byee guyss , nak smbong tido . hehe


Labels:


Disclaimer
No harsh word please !


Hello, stalker ! Kidding . Nur Afiqah given name to me but just call me Afiqah . Sweet fifteen -2012- like to Sleep :D Already taken^^ hope you enjoy . Bye ! .




Tagboard
Shout out loud !




Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them