Sparks Fly...
Errrr
Friday, January 31, 2014 • 11:52 PM • 0 comments

Assalamualaikum? Hai awak awak yang cantik dan kacak kacak macam saya tuuu *lambai tangan. Maaf lah kurang pembetulan sedikit. Btw, minggu ni aku balik. So, dengan ringannya tangan aku yang comel ni untuk menaip dengan kemasnya. Wahaha. Macam kelakar je. okay sebenarnya tak kelakar pun k. Langsung tak kelakar.

Aku rasa macam emosi macam tak berapa nak betul je. Ann? ann? Okay nak cerita ni! 20hb haritu junior a.k.a budak tahun satu masuk. Kira yang ni first intake lah.  Adik aku pun first intake. Sumpah penad gila. Nak kejar pendaftaran untuk budak tahun satu and adik aku. Penat woi! Rasa macam hape je. Dengan blazer kena pakai. Eh, betul ke ejaan tu? Entah lah. Bantai je lah. Dah lah panas, penat pulak tu. Rasa nak pitam je. Jalan sana sini. kelakar pun ade. Sebab blazer tu beso gedabak. Dengan baju koperat tudung masuk dalam. Perhh. Tak dapat dinafikan, junior banyaj yang lawo-2, kacak dan handsome macam aku. Tapi bape hari lepas second intake masuk. Wahh, lagi suci mata aku nak mencuci. Aku cuci bukan nengok junior lelaki, tapi perempuan. Untuk kawan tersayang kan? Dia nak adopted sister katanya. . Penad lah nak bercerita. Tapi disebabkan aku baik hati, aku sambung jugak.


Okay, ada lah hamba Allah ni, junior. Sumpah sekali tengok cantik. Haha, aku yang perempuan ni pun kate dia cantik. Lembut gila. Tak macam aku ni, cepat panas sikit. Then antara dua wanita ni berebut. Macam comel je nak gegaduh kan.Salah seorang tu dapat berangkat ngan budak tu. No wonder lah. Dia pum chantek. Haha. Dah ah, Bosan pulak aku nak cerita.Tapi part yang paling best diorang tanya "kau pulak piqa, bila lagi nak cari adik? Aku dah dapat dah :)". Dengan ayat yang makan dalam, aku jawab "haha, tahniah lah dah ade adik angkat. Adik sendiri pun tak habis jaga, nak jaga adik orang lain? Tolong lah faham. Adik kau tu, dah habis jaga ke? Junior dalam dorm ni pulak? sapa nak jaga? and bla.blaa..
okay tu je kut. k boboiiiiiiiiiiii

Disclaimer
No harsh word please !


Hello, stalker ! Kidding . Nur Afiqah given name to me but just call me Afiqah . Sweet fifteen -2012- like to Sleep :D Already taken^^ hope you enjoy . Bye ! .




Tagboard
Shout out loud !




Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them