Sparks Fly...
HELLO SWEET 17, GOOD BYE SWEET 16 :*
Friday, January 3, 2014 • 7:32 PM • 0 comments


<3

Ehemm, assalamualaikum.Hai korang? What's up? Hope okay jelah kan? Haha, gila kau tak okay kann? Kihkih.  Hokhok *batuk* mesti pelikkan sebab ape aku tetibe update blog ni? Wahhhh *terkejut* Dah berapa tahun tah tak update. Cehceh. Konon pura pura tak wujud lah tu? Padahal hari hari aku type kat blog ni, cuma tak update lagi je. Ehhhh, menipu lah tu hari hari kann? Merajuk lah diary aku nanti kalau aku tak tulis kat dia.


Btw, now im gonna be sweet 17 this year! Ohh. How sweet? Its mean I have take SPM examination? Haa? Kidding me? Yes. I dont have to. Because study I at Vocational College. Haha. Speaking LONDON pulak kauuu! Haha, Hmm, bye sweet 16. Huhu. Btw Selamat Datang 2014 *lambai tangan* dan selamat tinggal 2013.. Banyak moment aku kat 2013 ni. Banyak benda jadi. K aku malas nak ingat. Senang kata 2013 ni banyak racun dari madu. More pain more fun? Haa? *hantuk kepala* Well, sebab banyak benda jadi, aku malas nak ingatlah kan.... Harini 4/1/2014(sabtu) ni kakak aku dah nak balik. Perkataan lebih tepat lagi, cuti mid sem dia dah berakhir.

...

Mybe entri aku kali ni lebih panjang sikit dari yang sebelum sebelum ni. HAHA. Gasak lah kau nak bace. Aku type je ape yang ade kat OTAK aku ni haa. Well. Comel kan otak aku ni?  Okay lah sebenarnye aku nak cerita secara ringkas tentang tahun lepas. Hmm akhir bulan 1 aku berpisah dengan sahabat sahabat aku yang disayangi. Sedih k sedih. And F.A.M.Z.C tinggal 2 orang je kat SMKKJ tu haa. Yelah, myra pindah time form 2, then zaty pindah time form 3. Aku pulak pindah time form 4. Aku memang sedih sebab kena tinggalkan diorang. Tapi ape boleh aku buad? "Terpaksa" pindah. Atas keterpaksaan. Haaa, rase nak nangis pulak. okay control sikit. Tak macho ah cenni. Hmm, ape yang DIORANG buat tu mungkin yang terbaik untuk aku. Jadi redha jelah. Walaupun aku rasa nak mati setiap kali kenangkan mereka Sahabat ku dan ARIFFIN ARSHAD. Hm. Sedih sangat. Tapi aku mula jadi orang lain selepas aku last nampak mak and ayah aku dengan anak mata aku ni. Tinggalkan aku. Maksud nye dorang balik lah. 


yep

Start tu aku jadi orang lain. Aku lagi suka duduk atas katil dan baring sambil sumpah seranah. HAHA. Shit kan? Senyum yang terukir semua palsu. Aku tak pernah okay pun kat situ. Tapi yang penting kat sana semua bebaik. Baik sangat dengan aku. Alhamdulillah Allah pertemukan aku dengan orang yang baik baik. Tapi aku je yang jahat. Hm, aku je yang jahat. Aku lagi jahat. Aku taktahu lah tu sape senanye. Dekat sana aku ada buat diary. Tapi diary aku hilang. Aku tampal macam macam kat situ ape yang aku luahkan kat situ, semuanya lah. Aku tau 'orang tu' yang ambil.  Sebab aku nampak dan tak boleh buad pape. Hanya mampu pandang 'orang tu' dengan penuh kebencian je. Aku tau, tak baik berdendam. Tapi, tu je memori yang aku ade sepanjang aku dengan sahabat aku yang lain. Diorang tak boleh faham ke? Hmm, banyak benda yang hilang. Gambar yang IPIN bagi tu pun takde. Album yang ade gambar kengkawan aku pun hilang. Dorang nak apa sebenarnye? Bia lah. Hmm. Aku tak boleh berhenti berdendam dengan diorang. Aku mintak maaf, walaupun diorang taktahu aku mintak maaf. Lepas gambar and kad yang ipin bagi hilang. Seolah olah dia pun akan hilang dari hidup aku. Dan ternyata ye! Dia memang pergi dari hidup aku. Walaupun ade orang baru. Dia tak sama macam kau. Okay lah. Aku tak mampu nak teruskan penulisan aku ni. Sebab banyak sangat mengarut dan mencarot. Insyaallah aku sambung dilain hari. Tapi aku tak janji. Take care sahabat yang disayangi. Assalamualaikum


LOT OF LOVE:
AFIQAH BADRUL
...
...
...

Labels:


Disclaimer
No harsh word please !


Hello, stalker ! Kidding . Nur Afiqah given name to me but just call me Afiqah . Sweet fifteen -2012- like to Sleep :D Already taken^^ hope you enjoy . Bye ! .




Tagboard
Shout out loud !




Time Machine
let's get back...



Credit Card
Big clap for them...


Skin by : Najmi Supian
Picture take from : We Heart It
Linkies code : WANA
Big Helped : Them